Spirit of Adventure

Alltså, vart ska jag börja? 
Det har varit fantastiska 10 dagar. Jag har sett främligar bli några av mina närmsta vänner, tårar och magknip av skratt. Solat på deck, halat rep i spöregn sett delfiner och stingrockor. Varit i toppen av masten (med skakiga ben), pratat under stjärnorna. Delat rum med 20 tjejer (vi var 38 trainee's totalt), bokstavligt talat inte varit ensam en enda minut. Allt har varit underbart, men samtidigt otroligt jobbigt. Haft otorligt löjliga internskämt (chuck it in the mixer, happiness pure and most of all, we got eachadaaa). En mix av allt helt enkelt. 
 
Lite allmänt om de 10 dagarna:
Varje morgon 06:30 hade vi morgondopp i havet. Kallt, men man blev pigg. Vi seglade inte varje dag, utan hade en 8h hike, beach clean och bonfire samt seglade mindre båtar. När vi seglade hade vi olika stationer, foredeck, midship, main och mizzen. 
 
Segligen har fokus på ungt ledarskap samt personlig utveckling. Alla var ledare för gruppen minst en gång, och detta var väldigt prövande. Då de flesta aldrig hade seglat förut, och behövde ta ledning i en situation man inte har en aning om är svårt. Min dag som ledare var då vi seglade de små båtarna. Tycker att vi lyckades rätt bra, då vi förstod tekniken rätt snabt. 
 
En av de bästa minnerna var the bonfire night. Verkligen TVM känsla. När vi paddlade tillbaka hände något fantastiskt, varje paddeltag lyste. Någon sa att det var forsfor(?). Helt magiskt, kändes som en scen från Life of Pi eller Avatar. 
 
Den sista dagen hade vi trainee day, då vi styrde hela skeppet själv. Vi röstade för alla positioner, och jag blev nominerad som kapten och grupp ledare. Dock var det andra trainee's som fick chansen. Hela dagen blev lyckad, då vi även seglade fån ankar. Det du. 
 
Hela resan är svårt att beskriva, men om du gillar att utmanas, och någonsin får chanse, TA DEN.
 
Voyage 699, chuck it broooohhh. 
Tim's selfie
Inte mitt foto, men gillar starkt.
Delfiner! 
Thomas, en sådan an bara klickar med. Blev röstad som en av the energieen's.
Vi hamnade i en militärövning, de skickade ett radiomeddelande och önskade oss en trevlig voyage.
Daimon
Hur vi sov. 
 

Kommentarer:

1 Millan, Jenny, Evve och Alexandra :

Alltså wow!! Så himla underbart! Dags för Skype snart ;)

Svar: Jaaa!
Tekla

Kommentera här: