Sponsorship för Spirit of Adventure

Glada nyheter! 
Jag har fått sponsorshipet för Spirit of Adventure! Tidigare i år har vi i min organisation tävlat om att få ett sponsorship. Det gick ut på att "ge tillbaka" till the Chapter (mitt området med AFS, det vill säga Waikato). Vi fick olika poäng för olika saker, till exempel om jag fann någon som ville åka som utbytesstudent någonstans k 10 månader, fick jag 600 poäng osv. 
 
Spirit of Adventure är en 10-dagars segling i haven kring Nya Zeeland, med andra ungommar mellan 15-18 år. Jag har aldig seglat förut, men det låter ju skoj? I detta ingår även dags vandringar, och annat skoj. 
 
Här är en video från en tidigare segling:

Mount Maunganui

I helgen blev jag medjuden till Mount Maunganui med Juila och hennes värdfamilj. Vi båda har varit där tidigare, över dagen. Vädret var kanon på lördagen, och vi bested "the Mount". 
 
 

Äkta Människor- Humans

Minns ni sci-fi serien Äkta människor som gick 2012? Just nu sänds Humans, en tolkning av äkta människor. Tolkningen är gjord i UK, för engelsktalande länder. 
Jag anser detta som lustigt, då vi i har många utlänska serier, med svensk text. Här gör de om serier? 
 
Det tog ett tag innan jag förstod att det inte var samma serie, men nu finner jag det lite lustigt. 
 
 
Samma karaktär, svenk neda, UK-tolkning övre.
 
Generellt här så är det många serier, särskilt cop serier från UK och Australien. Mestadels reality-shows from Aussie, och drama från UK.