PLACED

Nu är det klart till 100%, jag har fått en värdfamilj. 
Imorse fick jag en vänförfrågan på Facebook, från Nya Zeeland. Jag blev obeskrivligt glad! Vi har inte pratat så mycket, så jag vet inte så mycket mer om dem. 
 
/En fett glad, fett peppad tjej. 
 
 

Kommentarer:

1 Karin Ericsson:

Gud vad kul! Var någonstans ska du bo?

Svar: Nära Hamilton, Norra ön :D
Tekla

2 Anonym:

Åh Hamilton det blir nog toppen! Nära till hobbiton och fina surfar stränder. Fina vandrings leder hittar du vart du än kommer:)

Svar: Jag hoppas så! :)Har du några tips? (Du verkar kunnande :))
Tekla

3 Karin :

Tips om vad menar du? :)

Svar: Om allt möjligt? Haha. men är inte du också på Nordön? :)
Tekla

4 Karin:

hm om allt möjligt frågade min värdsyster och det vi kunde komma på var:
*Flyg med en sån där nack kudde flyget är sååå långt
*köp inte en bamse stor adapter för alla eluttag har en knapp på sig och det är så störande med en stor som stänger av strömmen.
*Hamilton är ju en ganska stor stad så möjligt att du inte får detta problemet men vi har iaf haft ganska svårt att komma så att vi kan shoppa och jag ångrar att jag inte tog med mer hemifrån faktiskt öven fast de flesta säger tvärtom. Men saker som du tänker äsch det köper jag där kan va värt att tänka två gånger på.
* se till att din telefon är upplåst och funkar här samma gäller bankkort men det antar jag att de gått igenom med er.
* smart att ta med skolsaker typ ett pennfack
* Tips är också att inte fastna i gruppen med utbytesstudenter som antagligen kommer finnas på din skola. Det är svårt stt låta bli för man har mycket gemensamt och tycks klicka fortare men det är ju också kul att få kiwikompisar och det är lättast i början när du är ny osv.

haha har säkert fler men vi kommer inte på mer just nu men fråga gärna om du undrar nått eller om du vill att jag ska skriva om nått på min blogg. Tycker bara det är roligt med andra utbytisar. Och japp vi är inte så långt ifrån varandra faktiskt och jag vill absolut försöka komma upp och besöka hobbiton.

Svar: Tack!Allt låter jätteklokt!
Kollar din blogg nästan varje dag, hah.
Tekla

Kommentera här: